Кошик
9380 відгуків
Ми з генераторами +xPon інтернетом, працюємо без збоїв 24/7!Ми відкриті 24/7!
💙💛👌 Інтернет-магазин Non-Stop 🎁% 🚚 ⤵
+380 (97) 236-44-47
+380 (50) 963-44-47
+380 (63) 193-44-47

Як приготувати суші вдома

Як приготувати суші вдома

Приготувати суші в домашніх умовах не так важко як здається на перший погляд.

Потрібно для початку підготувати всі необхідні інгредієнти, а також придбати набір, за допомогою якого Вам буде набагато зручніше готувати ці маленькі шедеври. Найголовніший компонент суші, ролів – рис, щоб бути впевненим у тому, що все вийде бажано придбати спеціальний японський рис, але якщо з якихось причин це зробити не вдалося, краще всього використовувати круглозернистий сорт, важливо щоб він був клейким. Два види суші, які в принципі найлегше приготувати це нігірі і макидзуси. Нігірі в основному готуються руками, не використовуючи ніяких додаткових інструментів, це звичайні «грудочки» рису на яких зверху викладається тонкий шар начинки (шматочок лосося, наприклад). А ось класика жанру – це макидзуси, начинка якого скріплюється листком норі, з допомогою *бамбукового килимка*. Отже, Ви визначилися з продуктами, з яких будете готувати роли своїми руками, а тепер техніка приготування: ретельно промиваємо рис під холодною проточною водою, щоб вимити рисову пудру. Після дотримуючись пропорції 1 до 1му, наливаєте воду в каструлю з рисом і варіть на сильному вогні після закипання одну хвилину, потім робите тихіше вогонь і тримайте близько двадцяти хвилин до повного випаровування води. Знімаючи з вогню, дати настоятися десять хвилин. Далі поки настоюється рис, переходимо до суміші, щоб заправити рисові зерна. Щоб вони не перетворилися на кашу. Розчинити дві стіл. ложки цукру і дві чайн. ложки солі в японському оцті (2 стіл.л.). Не перемішуючи, розподілити суміш рівномірно, перевертаючи рис лопаткою. Далі йде процес «скручування» ролів. На бамбуковий килимок* кладемо листя норі, мочимо руки у воді і розкладаємо рис. Залишаючи сантиметр з одного краю для того щоб рис не завадив закріпити норі після «скручування». Дуже тонко наносимо вассабі, розмазуємо. А тепер викладаємо начинку. Візьмемо, скажімо, огірок і лосось, нарізані тонким прямокутником. Починаємо процес «скручування», у результаті виходять щільні довгі роли, потім нарізаємо по шість або сім шматочків гострим ножем. Вуаля, суші - роли готові до вживання!

Ось ми і відповіли на питання як приготувати суші вдома.

Тепер залишилося правильно підібрати начинку, продукти, які можна комбінувати, щоб смак був приємним і схожим на ресторанні роли. Найпоширеніші інгредієнти (з овочів) це огірки, болгарський перець, авокадо. З морепродуктів підійде практично все: креветки, ікра будь-якого сорту, лосось, форель, тунець, вугор. Можна додати вершковий сир Філадельфія, або замінити його Феттой. Гарного настрою при готуванні і приємного апетиту після!

Для того, що б готувати вдома самостійно, рекомендуємо придбати в нашому магазині машинку для приготування суші Perfect Roll або Набір для приготування суші "Мідорі"

Інші статті

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner